Nyhed

Little Eva død

Little Eva, som er bedst kendt for hittet "The Loco-Motion", er død af kræft. Hun blev 59.

Eva Narcissus Boyd, bedre kendt som Little Eva, var babysitter hos det berømte sangskriverpar Carole King og Gerry Coffin, da de skrev en sang inspireret af hendes dans rundt omkring i huset. Det blev til monsterhittet "The Loco-Motion", som så forskellige kunstnere som Grand Funk Railroad og vakse Kylie Minogue har hittet med siden hen også.

Den originale version, som er fra 1962, blev indspillet med Little Eva, og den var oprindeligt bare tænkt som en demo, men den imponerede så meget, at pladeselskabet valgte at udsende den. Det skulle vise sig at være en god idé, for sangen gik ind som nummer 1 på hitlisten - ikke en dårlig debut for en, som egentlig slet ikke var sanger.

Efter et par hits til, slog Little Eva sig ned, og det må siges, at hun gjorde det med manér, for hun efterlader sig ikke mindre end en søn, to døtre, 15 børnebørn og ni oldebørn.

Som en kuriøs sidebemærkning skal det nævnes, at det også var Kylie Minogues debutsingle, og at den også gik ind som nummer et på hitlisten. Hun var som bekendt heller ikke sanger, men oprindeligt skuespiller.

Måske en god sang at starte med, hvis man vil være popstjerne, uden rigtig at prøve på at blive det?

ANNONCE