Nyhed

Nyt fra Bonnie Prince Billy

Den koncertaktuelle kunstner udsender nyt album i maj

Americana-musikeren og sangskriveren Bonnie Prince Billy - alias Will Oldham - der besøger Danmark denne sommer, har tilsyneladende temmelig svært ved at gøre i nælderne.

I hvert fald bliver både hans plader og koncerter som regel overmåde postivt modtaget af publikum og anmeldere. Senest "The Letting Go" fra 2006, som i GAFFA blev kaldt "en rejse ind i åndernes verden, hvor troldmanden Bonnie Prince Billy maner til fordybelse".

I december udkom manden med en demosamling, men den 19. maj udkommer altså et regulært, nyt studiealbum fra Oldham. Pladen, som har fået titlen "Lie Down in the Light", skulle efter sigende - og som titlen tør antyde - være Oldhams lyseste til dato.


Men bare rolig, for "Yeah, we see a litte darkness too", som Oldham siger i forbindelse med udgivelsen og med en reference til sit nummer af samme navn, som blev udødeliggjort i Johnny Cashs fortolkning.

På pladen bakkes Oldham blandt andre op af de faste backingmusikere Paul Oldham og Emmett Kelly, foruden multiinstrumentalisten Shahzad Izmaily. De kvindelige vokalharmonier bibringes denne gang af Ashley Webber.

Bonnie Prince Billy gæster VoxHall i Århus den 7. juli, og der er endnu billetter at få.


"Lie Down in the Light" udkommer 19. maj.

Trackliste:

Easy Does It
You Remind Me Of
Something (The Glory Goes)
So Everyone
For Every Field There's a Mole
(Keep Eye On) Other's Gain
You Want That Picture
MIssing One
What's Missing Is
Where Is the Puzzle?
Lie Down In the Light
Willow Trees Bend
I’ll Be Glad


Bonnie Prince Billy på MySpace

ANNONCE