Nyhed

Nyt Oasis-album allerede skrevet

Noel & Co. hviler ikke på laurbærrene

Det er kun to måneder siden, Oasis udgav deres syvende album, ”Dig Out Your Soul”, men det betyder ikke, at gruppen har tænkt sig at ligge på den lade side. De er for tiden i gang med en stor turné, men de har også allerede skrevet deres næste album og indspillet demoer til det.

”Det er allerede færdigt. Det er allerede skrevet. Vi har allerede indspillet demoer”, fortæller Noel Gallagher (billedet) til Detroit News. Vanen tro må man formode, at Noel står for størstedelen af sangskrivningen.

Man skal dog ikke regne med, at det nye album kommer i allernærmeste fremtid. Dels er gruppen som nævnt på turné for tiden, og dels overvejer Noel Gallagher at udgive sit første soloalbum, når turen er slut.

”Jeg har tænkt mig at koble lidt fra efter denne turné. Jeg tror, jeg vil gøre noget for mig selv,” siger han.

Oasis gav koncert i Falconer Salen i København i november og vender tilbage til hovedstaden 24. januar, hvor de spiller i Forum. Der er i skrivende stund stadig billetter tilbage på Billetlugen.

Oasis' seneste album fik lidt blandede anmeldelser – vanen tro, fristes man næsten til at sige, når det gælder Oasis-udgivelser siden årtusindskiftet. GAFFAs Kristian Bach Petersen var dog forholdsvis tilfreds og uddelte fire stjerner med konklusionen: "'Dig Out Your Soul' løfter Oasis-arven rimeligt, men heller ikke mere end det."

ANNONCE