Nyhed

The Shins-frontmand får hovedrolle

James Mercer spiller hovedrollen i den kommende film "Some Days Are Better Than Others"

Den amerikanske instruktør Matt McCormick har arbejdet med dokumentarfilm, installationskunst og musikvideoer, og det er gennem det sidste medie, han er kommet i kontakt med bandet The Shins.

Han har instrueret videoer til sangene "Australia" og "The Past And Pending" for gruppen, og det var den rolle, som bandets frontmand James Mercer spillede i sidstnævnte video, der dannede basis for den karakter Mercer spiller i McCormicks kommende film.

"Karakteren er ikke nødvendigvis baseret på James. Det var bare James' ansigt, der var i mit hoved, da jeg skrev rollen. Og da jeg lavede "Australia"-videoen, var jeg bare totalt imponeret med en holdning og evne til at tage imod instruktioner, og til sidst besluttede jeg mig for at give ham chancen for at spille denne rolle".

Sådan begrunder McCormick overfor Pitchfork valget af James Mercer som hovedrolle i filmen "Some Days Are Better Than Others", der også har Carrie Brownstein fra Sleater-Kinney på rollelisten.

Matt McCormick fortæller, at filmen handler om "ensomme mennesker, der forsøger at skabe deres egne abstrakte former for kommunikation", og der forventes, at den får premiere i efteråret 2009.

ANNONCE