Nyhed

Bauhaus er tilbage med nyt studiealbum

”Go Away White” udkommer den 3. marts, og Black Cat inviterer til Bauhaus-aften

De legendariske goth/new wave-rockere Bauhaus udsender den 3. marts deres første studieplade i 24 år.

Bauhaus blev dannet i 1978 i Northhampton og regnes på grund af deres dystre lyd og image som et af de første gotiske rock-bands.

Bandet gik i opløsning i 1983, og Bauhaus' medlemmer var sidenhen at finde i bands som Tones On Tail og Love And Rockets, der begge nød større succes i USA end Bauhaus, men blev overset hjemme i England.


Nu er Bauhaus imidlertid tilbage, og hvis man skal tro GAFFAs anmelders ord om gruppens koncert i Vega i 2006, er der store ting i vente:

”Uden det ikke særlig farlige goth-image ville gruppen sikkert være blevet meget større, for det er godt nok nogle fede sange, de har skrevet.

Lige fra den speed-emmende ”God in the Alcove” over den seje ”In the Flat Field” til den stemningsfyldte ”Bela Lugosi’s Dead” kan de noget helt specielt. Og det er alle medlemmer af bandet, der føjer noget originalt til lydbilledet.”


Den nye plade, der har fået titlen ”Go Away White”, udgives den 3. marts, og i den anledning arrangerer Bonnier Music i samarbejde med Faust og klubben Black Cat en aften i selskab med det nye album, eksklusive "give-aways" og Bauhaus-klassikere på anlægget et godt stykke op ad aftenen.

Arrangementet finder sted den 22. februar i tidsrummet 22.00 – 00.00

ANNONCE