Nyhed

Cool Kids og Rakim til Århus

Aarhus Took It er klar med to koncerter i henholdsvis februar og maj

Det er lykkedes koncertarrangørerne i Aarhus Took It at skaffe en hot undergrundsnavn og en regulær raplegende til to koncerter i de kommende måneder.

Den første koncert er 9. februar med Cool Kids, der kommer til landet med singlen "Black Mag" og en solid omgang hype i bagagen. Gruppen består af de to rappere Chuck og Mickey fra Illinois, USA, der er taget ud på en verdensomspændende turné for at vise verden deres superspartanske, enkle flow og beats, der får selv Neptunes' allermest nøgne produktioner til at virke overlæssede.

Duoens materiale beskrives som hiphop barberet ned til grundessensen: et beat, en baslinie og nogle bundsolide rim med tonsvis af atitude. Cool Kids medbringer The Carps som opvarmning - en duo bestående af en bassist og en syngende trommeslager.


Der er dog tale om et noget mere etableret navn, når Rakim kommer til Århus 5. maj. Eric B.'s gamle makker har udsendt plader siden 1987, og han forventer at kunne udsende det længeventede "The Seventh Seal"-album senere i år.

Koncerten med Rakim bliver hans første i Danmark, og samtidig bliver det den første hiphop-koncert i Musikhusets nye rytmiske sal.

Billetsalget til begge arrangementer starter.


Cool Kids + The Carps - lørdag 9. februar på Train.

Rakim - mandag 5. maj i Rytmisk Sal, Musikhuset Aarhus.

ANNONCE