Nyhed

Rakim til Vega

Rapperen er blandt de største, og i slutningen af maj kan han opleves i Danmark for første gang

Når det kommer til at udnævne det bedste rap-album nogensinde falder talen altid på "Paid In Full" med Eric B. & Rakim som en af topkandidaterne, og nu kommer duoens MC til København for at give koncert i Vega 27. maj.

Duoens debutsingle "Eric B. Is President" udkom for 25 år siden, året inden de debuterede med "Paid In Full", og samarbejdet varede frem til 1992 og kastede fire album af sig. Siden da har Rakim lavet tre soloplader, hvor den seneste hedder "Seventh Seal" og udkom i 2009.

Rapperen har desuden medvirket på en lang række andre kunstneres numre, og hans plads som en af de bedste rappere nogensinde bliver konstant cementeret af hyldester i film og raptekster, hvor den mest omfattende formodentlig er Nas' "Unauthorized Biography Of Rakim" fra albummet "Street's Disciple".


Ifølge arrangørerne har Rakim aldrig tidligere optrådt i Danmark, så dette er altså en helt unik mulighed for at opleve stemmen bag "Follow The Leader", "Microphone Fiend" og "Don't Sweat The Technique", når Rakim dukker op i Lille Vega 27. maj.

Billetter kan allerede nu købes via GAFFA Live.

ANNONCE