Nyhed

Ny dansk rockradio på vej

Nikolaj Steen og Alice Cooper i front for den nye rendyrkede kommercielle rockstation Radio City

Radio City, med sloganet "Rock Du Kender", går i luften natten mellem søndag den 3. og mandag den 4. februar med musik fra etablerede artister som Bruce Springsteen, Gasolin og Led Zeppelin og nyere navne som Snow Patrol, Nephew og Daughtry.

"Radio City vil adskille sig markant fra det etablerede og imødekomme den store efterspørgsel på en classic rockradio med de fedeste rockklassikere fra 70'erne og op til i dag med garanti for luftguitar", siger programchef, Radio City, Lasse Roldkjær.

Nikolaj Steen skal stå i spidsen for et nyt dagligt radioshow, der sendes første gang mandag den 18. februar.

"Jeg har lavet næsten alt i denne branche; sunget, produceret, optrådt, og derfor bliver det superfedt at gå bag om musikken og præsentere danskerne for, hvad jeg synes er den fedeste rockmusik gennem tiderne", siger Nikolaj Steen.

Rockhungrende lyttere kan i premiereugen se frem til nonstop rock 24-7 og premieren på rockprogrammet 'Nights with Alice Cooper', som sendes mandag – lørdag fra klokken 19-24.

Programmet 'Nights with Alice Cooper' er spækket med klassisk rock som den, Alice Cooper selv var med til at skabe, bizarre historier, samtaler med andre rock-superstars og nyheder fra rockverden.

Fra den 11. februar sender Radio City hitlisten "Rock 500", som lytterne kan påvirke med sms-ønsker. Hitlisten bliver løbende opdateret på www.rockdukender.dk.

Radio City går i luften natten mellem søndag den 3. og mandag den 4. februar og kan høres i storbyerne og landsdækkende på internettet.


ANNONCE