Nyhed

P. J. Harvey og John Parish samarbejder igen

De to kunstnere barsler med ny plade sidst på året

Knap har P. J. Harvey udgivet sidste års meget afdæmpede ”White Chalk”, før der ifølge pitchformedia.com er et nyt projekt under opsejling – denne gang dog i samarbejde med John Parish.

I 1996 udsendte P. J. Harvey i samarbejde med multi-instrumentalisten og sangskriveren John Parish pladen ”Dance Hall At Louse Point”, hvor Parish tog sig af musikken, mens Harvey stod for det lyriske. Om det også vil forholde sig sådan på den kommende plade, er der endnu ingen udmeldinger om.

”Dance Hall At Louse Point” var på trods af roser fra anmelderne som sagt en overset affære. Om dette skyldes, at den var udsendt med kunstnernes fulde navne, så der altså stod Polly Jean og ikke P.J. på coveret, kan man kun gisne om. Faktum er dog, at den solgte meget dårligt i forhold til Harveys soloudspil.

Det er ikke kun på ”Dance Hall At Louse Point”, at de kunstnere har slået de kreative pjalter sammen. Før Harvey dannede sit eget band i 1991, bidrog hun med saxofon, guitar og baggrundsvokal til Parishs band, Automatic Dlamini. Ydermere spillede Parish guitar, keyboard og percussion samt fungerede som co-producer på Harveys ”To Bring you My Love” fra 1995, ligesom han også medvirkede på ”Is This Desire?” fra 1998.

Parish og Harvey går i studiet i denne måned og gøres selskab af en anden af Harveys samarbejdspartnere, Eric Drew Feldman, der også er kendt fra Captain Beefheart’s Magic Band.

Albummet forventes ude sidst på året.

ANNONCE