Nyhed

X Factor-eufori går live

Talentshowet sender seks deltagere på turné

X Factor, talentprogrammet på DR1 med dommerne Thomas Blachman, Remee og Lina Rafn, kan hver fredag aften samle 1.5-1.7 millioner danskere, og hver lørdag morgen fylde forsiderne på tabloidaviserne.

Musiktalentprogrammet, der er opfundet af tidligere American Idol-dommer, Simon Cowell, kørte oprindeligt i England, og har i Danmark opnået større succes end sine forgængere, Popstars, Stjerne for en Aften samt Idols.

I mandags kunne MetroXpress.dk skrive, at showet ville kunne fylde Parken ud. Det sagde DR's Underholdsningsdirektør, Jan Lagermand Lundme, efter at programmet hver uge oplever en telefonstorm for at se showet live.


Derfor er det måske ikke så underligt, at DR udvælger seks af de ni finalister til at deltage på Danmarksturnéen. De seks navne bliver offentliggjort i morgen, og billetsalget starter på torsdag den 13. marts hos Billetnet.

Jan Lagermand Lundme er i føromtalte artikel citeret for at sige, han ikke ville hæve billetprisen for at tjene penge på liveshowet, men til Danmarksturnéen er prisen alligevel nået op på 295 kroner plus gebyr.

De fire tilbageværende finalister er Martin, Basim, Heidi og Laura, og der vil altså som minimum være mulighed for at opleve to andre finalister til de seks livekoncerter. Tourkalenderen ser sådan ud:


9. juni: FrederiksborgCentret, Hillerød
10. juni: KB Hallen, København
13. juni: Arena Nord, Frederikshavn
14. juni: Messecenter Herning
15. juni: NRGi Arena, Århus
16. juni: Idrætshallen, Odense

MySpace


ANNONCE