Nyhed

Nick Cave-teaterkoncerten tager på Danmarksturné

Den anmelderroste danske dramatiske fortolkning af Nick Cave spiller en sidste gang i Odense, Århus og København i april

Nick Cave-teaterkoncerten blev oprindeligt sat op på Århus Teater i 2007 med danske fortolkninger af det dystre univers fra den australske Birthday Party-sanger og sangskriver, som også har udfoldet sig som forfatter til bøgerne "And The Ass Saw The Angel" og senest "Bunny Monroe's Død".

Den århusianske opsætning blev forvaltet med en version af samme sorthumoristiske og direkte ondskabsfulde undertoner, som Nick Cave er kendt for. Nogle numre blev direkte oversat, mens andre blev fremført og fortolket med større teatralske vendinger. Det gælder blandt andet mastodonten "The Curse Of Millhaven" blev for eksempel oversat til "Forbandelsen Over Trehøje" og "The Ballad Of Robert Moore And Betty Coltrane" blev til "Balladen Om Kenneth Karlsen Og Anita Ravn".

Teaterkoncerten fik forrygende anmeldelser og modtog en Reumert for årets forestilling. Efterfølgende har forestillingen været opsat og genopsat i København og trukket omkring 40.000 teatergængere til. Derfor har det samlede hold af musikere og skuespillere besluttet sig for at sætte punktum for forestillingen med tre eksklusive koncertversioner af Nick Cave.


Billetsalget er startet i dag.

19. april – Musikhuset, Århus
20. april – Posten, Odense
21. april – Store Vega, København

Musikere: Anders Birk, Tom Bilde, Klaus Trane og Søren Graversen.
Sangere/spillere: Thomas Bang, Anne Sofie Espersen, Kaspartin Lønnerup, Xenia Lach Nielsen, Jeanette Lindbæk Larsen og Ole W. Madsen


ANNONCE