Nyhed

Bonnie Prince Billy udsender nyt

Sangskriveren udsender albummet "Beware" til marts

Den produktive sangskriver Bonnie 'Prince' Billy med det borgerlige navn Will Oldham har udsendt en lang række anmelderroste plader i løbet af de sidste ti år, og nu er der endnu et på trapperne.

Oldham har indspillet det kommende album "Beware" i samarbejde med sit band bestående af Josh Abrams, Jennifer Hutt, Emmett Kelly og Michael Zerang, og i en pressemeddelelse fremgår det, at de undervejs får hjælp af Dee Alexander, Leroy Bach, Jim Becker, Robert Cruz, DV DeVincentis, Jon Langford, Greg Leisez, Rob Mazurek, Nicole Mitchell og Azita Youseffi.

Bonnie 'Prince' Billy refererer selv til samlingen af de tretten nye sange som sit mest ambitiøse musikalske projekt til dato, og pladen følger op på hans to udgivelser fra i år "Lie Down In The Light", der udkom i sommer og live-pladen "Is It The Sea?", der landede i oktober.

Bonnie 'Prince' Billy spillede senest på årets Roskilde Festival og gav efterfølgende koncert i Tivoli og Musikhuset i Århus. I en pressemeddelelse fra sangskriverens danske pladeskab fremgår det desuden, at vi i forbindelse med det kommende album "højst sandsynlig også få besøg af Bonnie 'Prince' Billy med band".

"Beware" er på gaden d. 16. marts 2009.

ANNONCE