Nyhed

Kings Of Leon til Danmark

Familien Followill starter en europaturné til december og giver koncert i KB Hallen 11. februar

Brødrene Nathan, Caleb og Jared Followill har sammen med fætteren Matthew indspillet plader sammen siden 2003, hvor de debuterede med ep'en "Holy Roller Novocaine Ep". Bandet har efterfølgende udsendt fire fuldlængde udgivelser, og deres succes synes nu at have nået sit midlertidige højdepunkt med udgivelsen af albummet "Only By The Night".

Albummet er blevet rost verden over, og specielt i England nyder bandet lige nu godt af en popularitet, der er mærkbart større end i hjemlandet. Også herhjemme har bandet en hel del fans, ikke mindst blandt de danske rockjournalister, der har rost gruppens seneste udgivelse til skyerne.

Eksempelvis modtog pladen fem stjerner af GAFFAs anmelder, og blev beskrevet som værende "designet til verdens helt store scener". Det går ganske godt i tråd med den seksstjernede anmeldelse de fik for deres koncert på Roskilde Festival knap tre måneder før albummet udkom.

Det er samtidig gruppens seneste koncert i Danmark, hvilket betyder at der endnu ikke har været mulighed for at høre bandets nye materiale efter man har lært pladen at kende. Men det laves der heldigvis om på nu, da gruppen har annonceret, at de kommer til Danmark til februar 2009.

Her kan man opleve Kings Of Leon i KB Hallen, hvor de formodentlig vil blande det forrygende nye materiale med en hel del klassikere fra bagkataloget.

Forsalget til koncerten med Kings Of Leon starter mandag den 10. november klokken 10:00 fra www.billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.

ANNONCE