Nyhed

VIDEO: Kings of Leon deler ny sang i tråd med tiden

GAFFA.dk – alt om musik

Forsanger Caleb Fellowill viser sig fra sin melankolske side på ”Going Nowhere”. Se musikvideoen øverst.

I går aftes postede de amerikanske indie-konger fra Kings of Leon sangen ”Going Nowhere” på deres Facebook-side. Det er dog kun forsanger Caleb Fellowill, der medvirker på det afdæmpede nummer.

Den minimalistiske sort-hvide video er filmet i bandets hjemby Nashville og viser frontmand-Fellowill væbnet med en akustisk guitar og sin velkendte røst.


Både titlen og stemning er da også i overensstemmelse med tidsånden, og den vækker spørgsmålet, om hvorvidt Kings of Leon har gjort ”Going Nowhere” til et ”solo-nummer” og en ”solo-video” for at understrege sangens pointe.  

”Pas på dig selv. Bliv hjemme. Vi ses så snart, vi kan,” skrev Kings of Leon til videoen og linkede efterfølgende til Live Nations Global Relief Fund, der støtter artister og spillesteder påvirket af COVID-19.

LÆS OGSÅ: Den flødeholdige sydstatsrock mangler vildskab


Kings of Leon startede karrieren ud i start-00'erne og har til dato udgivet syv studiealbum, senest Walls i 2016. Sidst de gav dansk koncert var på Tinderbox i Odense i 2017. Her modtog de fire stjerner af GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, der kaldte dem for ”lige lovlig lavmælte løvekonger”.

 

ANNONCE