Nyhed

Le Fiasko albumdebuterer

Danskerne sender deres selvbetitlede debutplade på gaden d. 24. november

De danske band Le Fiasko er nu klar med deres debutalbum, og der loves internationale toner.

Gruppen er centreret omkring sangskriverne Andreas Pallisgård (tidligere Sidste Ambulance) og Cæcilie Trier (Choir Of Young Believers, Jong Pang), og, ifølge en pressemeddelese, har deres musik ”symfoniske undertoner og blander cello, violin, horn og klaver med elektrisk guitar, støj og markante trommer”. Når bandet spiller live, er der desuden fast gæstekor af Jannis Noia Makrigiannis (Choir Of Young Believers).

Efter at de blev dannet for lidt over et år siden, oplevede Le Fiasko umiddelbart efter, at pladeselskaber fra det store udland reagerede på deres MySpace-side, men det var først, da pladeselskabet Speed Of Sound og Le Fiasko så hinanden i øjnene for nogle måneder siden, at der blev lagt en udgivelsesplan.


Bandet havde på det tidspunkt selv stået for mange indspilninger under Andreas Pallisgårds hånd, og dem fik producer Mikkel Holtoug (Death By Kite, Twins Twins, Decorate. Decorate.) lov til at lege videre med.

Resultatet af bestræbelserne er nu blevet Le Fiaskos selvbetitlede debutplade. Vi kan naturligvis ikke sige så meget om albummets indhold endnu, men eftersigende skulle den danske udgivelse besidde et "globalt islæt". Så kan man selv tolke lidt på det.

Vi glæder os til at høre ”Le Fiasko”, når den udkommer d. 24. november.

ANNONCE