Nyhed

Chimes & Bells skriver international kontrakt

Det dystre danske popeksperiment er blevet opdaget på MySpace af det engelske pladeskab Bella Union

Cellisten Cæcillie Trier debuterede i år under det velklingende navn Chimes & Bells med en ep, der viste potentialet i de mørke og klagende sange med celloen i centrum af lydbilledet. Nu tegner fremtiden lys for den tidligere halvdel af bandet Le Fiasko, da det engelske pladeselskab Bella Union har skrevet kontrakt med Chimes & Bells.

Bella Union, som har navne som Fleet Foxes, Explosions In The Sky og Midlake under sin vinge, og som ledes af den tidligere Cocteau Twins-bassist Simon Raymonde, fandt efter sigende den danske sangerinde og cellist på MySpace og har kort tid efter fået forhandlingerne på plads. Chimes & Bells kommer også i dansk selskab på Bella Union, da både The Kissaway Trail og Our Broken Garden i forvejen er på pladeselskabet, og Cecillie Trier kan nu se frem til at få debut-ep'en "Into Pieces of Wood" sendt ud i resten af verden.

Cecillie Trier har ud over at være med i Le Fiasko også været på support-tour for Choir Of Young Believers og gør sig nu gældende med sit soloprojekt, der allerede har høstet rosende omtale i Danmark, hvor GAFFAs anmelder gav "Into Pieces of Wood" fire stjerner og ros med på vejen. Chimes & Bells har udover gode anmeldelser også fortryllet lytterne af P3's Elektriske Barometer, hvor projektet lige nu ligger nummer et.

Cecillie Trier løber således en spændende tid i møde, hvor et nyt album også skulle være i støbeskeen. Det bliver spændende at se, om de mørke toner fra celloen fortsat kan tryllebinde, når Chimes & Bells forsøger sig internationalt.


ANNONCE