Nyhed

Musikalske adventsgaver i Ideal Bar

Pladeselskabet Escho underholder hver søndag indtil jul med live-musik og dj's – blandt andet canadiske Ora Cogan

Adskillige musikere, spillesteder, pladeselskaber og andet godtfolk har fundet på at uddele musikalske adventsgaver i denne jul. Det gælder også Ideal Bar på Vega i København, der har allieret sig med det lille pladeselskab Escho, som specialiserer sig i eksperimenterende musik i mange genrer.

Hver søndag i advent præsenterer pladeselskabet Escho ny inspirerende og eksperimenterende musik live og på vinyl. Ideal Bar lægger gulve og lædermøblement til og serverer gløgg (og anden drikkelse med og uden alkohol), småkager og musik i afslappet stemning. Arrangementerne begynder klokken 17 og slutter klokken 23. Der er gratis adgang.
 
1. Escho i advent den 30. november
Denne første søndag præsenterer Escho canadiske Ora Cogan (billedet), der ifølge selskabet "er lyden af varm musikalsk sne, der smelter sammen til Oras helt egen lyd." Søndagen byder også på "den matriarkalske lone-ranger MAG", der bevæbnet med en basun, et væld af effektpedaler, en guitar samt en smuk stemme "formår at skabe sine foranderlige skrammel-eskapader." Derudover præsenterer selskabet Kim Las, der i de sidste fem år har kunnet opleves i forskellige musikalske konstellationer såsom Money Your Love – dem med radiohittet "For Kristoffer" – og Mit Nye Band. Kim Las kan denne søndag opleves solo, ifølge Escho "med sange om kravlende mænd og livet på ydersiden af en lysekrone".

2. Escho i advent den 7. december
Releaseparty for elektro/trance/med mere-kunstneren Lamburg Tony:
- Lamburg Tony
- Goodiepal (eksperimenterende elektro)
- Dj Zzzune

3. Escho i advent den 14. december:
Releaseparty for Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres (med blandt andre multikunstneren T.S. Høeg):
- Dane TS Hawk & The Cerebral Hemispheres
- Alle Med Balloner og Terrasser
- Dj Vagn E. Olsson

4. Escho i advent den 21. december
Releaseparty for Thulebasen (eksperimenterende rock)
- Thulebasen
- Paradisets Børn
- Moko
- Dj Fos

ANNONCE