Nyhed

No Doubt vender tilbage

Ny turné og nyt album i 2009 fra Gwen Stefani & Co.

Efter to ganske succesfulde soloalbum er Gwen Stefani blevet genforenet med sit gamle band No Doubt, og de planlægger nu at tage på turné og udgive et album i 2009 – tilsyneladende i den rækkefølge. Hvis man går ind på gruppens officielle hjemmeside, finder man en lidt sjov diskussion mellem de enkelte medlemmer om, at de er trætte af at være i studiet, og nu vil de gerne ud og spille igen. Gerne inden det nye album udkommer.

"Jeg har studiekuller. Måske skulle vi spille nogle koncerter eller noget i den stil," skriver guitarist Tom Dumont. Hertil svarer Gwen Stefani: "Jeg synes, vi skal tage af sted nu. Jeg synes ikke, vi skal vente. Lad os samle vores babyer og skaffe nogle barnepiger. Det kunne være så sjovt og inspirerende at spille alle de sange igen." Gruppen fortsætter med at diskutere indbyrdes og skriver blandt andet, at de sagtens kan skrive nye sange og turnere samtidig.

No Doubt har ikke udgivet et album siden 2001's "Rock Steady" og ikke spillet live siden 2004, og mens Stefani har haft stor succes som solist, har de andre bandmedlemmer medvirket på en række andre plader - senest på Scott Weilands nye album "Happy In Galoshes", der er lige på trapperne.


No Doubt melder dog ikke noget om, hvornår de forventer at tage på turné, eller hvornår de regner med at udsende deres næste album, men hvis man følger deres indbyrdes diskussion på deres hjemmeside i den kommende tid, kan det være, man bliver klogere.

ANNONCE