Nyhed

Nyt album fra The Kinks er på vej

Forsangeren Ray Davies fra det legendariske band fortæller desuden, at han ønsker at samarbejde med Snow Patrol og Johnny Borrell fra Razorlight

Det engelske rockband The Kinks, som udgav plader fra 1964-1994, er i gang med at arbejde på et nyt album. Sådan lyder det i hvert fald fra bandets forsanger Ray Davies.

På trods af vedholdende rygter om, at bandet sandsynligvis ikke længere står til at indspille musik eller optræde sammen, har Davies nu fortalt BBC News, at de i øjeblikket er i gang med at skrive nyt materiale. 

Ray Davies fortæller følgende:

"Vi er begyndt på lidt af hvert. Men det er for tidligt at bedømme kvaliteten. Det afhænger af, om der bliver lavet god musik. Vi ønsker at skabe god musik. Jeg kunne godt tænke mig at lave et album, hvor der samarbejdes mere, end vi er vant til.”

Davies sagde, at han i givet fald var nødt til at køre parralelt løb mellem en genforening af The Kinks og så de solo-projekter, som han også har gang i for tiden. Disse inkluderer en amerikansk turné, et album med kor samt et album, hvor han samarbejder med andre kunstnere.

Og når vi nu er inde på samarbejds-projekter, så har Davies også proklameret, at han både er interesseret i at samarbejde med Johnny Borrell fra Razorlight, Chuck Berry og Snow Patrol, såvel som bands, der endnu ikke har underskrevet kontrakter.

Ray Davies fortsætter:

"Det kunne være fedt at arbejde med Johnny (Borrell, red.), men jeg kunne også godt tænke mig at finde nogle nye bands. Selv nogen, der er uden kontrakt. Jeg kan som regel bedst lide de undertippede. Men nu må vi se hvordan det går. Et mix mellem Snow Patrol og Chuck Berry, det skal nok blive et interessant album.”

Kinks er ved at være et af de sidste britiske bands fra 60’erne, hvor alle de oprindelige medlemmer stadig er i live. Sidste gang de optrådte sammen var i 1996.

Vi melder naturligvis ud, når vi får mere information om Ray Davies' eller The Kinks kommende udgivelser.


ANNONCE