Nyhed

Video: Brødrene Davies tilbage på scenen efter 20 år

Ray og Dave Davies har begravet stridsøksen og har atter stået på samme scene. Se dem spille klassikeren You Really Got Me her.

I fredags skete intet mindre end et julemirakel, da de to brødre Ray Davies og Dave Davies delte scene for første gang i næsten 20 år. Det blev til en udgave af The Kinks' legendariske hit, "You Really Got Me". Det skriver Rolling Stone. Se klippet her forneden. 

Den meget overraskende reunion fandt sted under en Dave Davies-koncert i Londons Islington Assembly Hall. "Vi havde en strålende aften - det var et godt show - vi havde det sjovt," tweetede Dave Davies efter koncerten. The Kinks har ikke spillet sammen i nogen form, siden de sluttede deres sommerturné i 1996. Du kan læse GAFFAs portræt af Ray Davies fra sidste år, hvor han fyldte 70 år.

De to brødre er kendte for deres stridigheder, men efter fredagens fælles optræden er der atter nyt håb for en reel forsoning og flere koncerter med de to brødre. Set i lyset af dette er der måske endda håb for brødrene Gallagher også?

Det tætteste, vi kommer på The Kinks i 2015, se "You Really Got Me" her:

ANNONCE