Nyhed

Pete Wentz fra Fall Out Boy skylder sit liv til Joe Biden

Bassisten fra det amerikanske rockband fortæller, at hans forældre fandt sammen, eftersom de begge støttede den demokratiske politiker

Bassisten Pete Wentz fra gruppen Fall Out Boy satte i tirsdags sit kryds i forbindelse med det amerikanske presidentvalg, og han afslører i den anledning, at hans forhold til det demokratiske parti er en del mere, end bare politisk støtte.

Wentz udtaler følgende til Associated Press:

"Jeg ville rent faktisk slet ikke eksistere, hvis ikke mine forældre mødtes, da de arbejdede for Joe Biden (nyudvalgt vicepræsident, red.). De mødte hinanden på en kampagne, så de har begge et særligt bånd til Joe. Han mødte også op til deres bryllup. Hvis det ikke var for Joe Biden, så ville jeg ikke eksistere som menneske.”

Wentz afgav sin stemme i Beverly Hills i Californien, og han forklarer følgende om sine følelser omkring vigtigheden af dette historiske valg:

"Som regel går jeg ikke op i at indoktrinere folk eller at fortælle dem, at de skal gøre noget for min skyld, men i dette tilfælde synes jeg, det er vigtigt, at folk kommer ud til stemmeboderne.”

Man må gå ud fra, at Wentz satte sit kryds ved Barack Obama i tirsdags, og i så tilfælde har han haft en rigtig god aften. Barack Obama blev jo som bekendt valgt til USA’s nye præsident i lidt af en jordskredssejr.

ANNONCE