Nyhed

Vandt du Alter Bridge? – kun for fans

Du kunne komme til ”soundcheck-party” med gruppen – og gå på scenen med dem. Som sagt: Kun for fans!

Søndag den 10. februar gæster den amerikanske metal-gruppe Alter Bridge Amager Bio. I den forbindelse kunne GAFFA præsentere en spændende konkurrence – men det er altså kun for Alter Bridge-fans! Læs mere nedenfor, men først lidt om Alter Bridge.

Gruppen består af tre fjerdedele af den hedengangne postgrunge-gruppe Creed, der solgte omkring 24 millioner plader på få år i starten af det nye årtusind, men gik i opløsning i 2004. Herpå gik forsanger Scott Stapp i gang med en solokarriere, mens de tre andre sammen med den nye sanger Myles Kennedy altså fortsatte videre i Alter Bridge, der er noget tungere, end Creed var det.

Bandet er lige nu pladeaktuelle med deres andet album "Blackbird", og i den forbindelse er de taget på en verdensturné, der altså bringer dem forbi Amager Bio. Og du kunne være den heldige, der vinder to billetter til koncerten, men ikke nok med det.

Hvis du vandt, får du og din ledsager samtidig lov til at komme med til ”soundcheck-party” med bandet. Det betyder, at I får lov at opleve bandet under lydprøven, hvor bandet samtidig giver pizza og drinks. Og du – eller din ledsager, I bestemmer selv – får samtidig lov til at komme på scenen og spille med bandet under lydprøven. Det er selvfølgelig en fordel, at du eller din ledsager kan spille enten guitar, bas eller trommer eller kan synge – bare til husbehov – og at du kender bandets numre, men ellers kan du jo nok sjusse dig frem. Og først og fremmest skal du være fan af gruppen! For hvis du vinder, så SKAL du gå på scenen, hæhæ – og husk, det er kun under prøverne, du skal spille, så det er altså uden publikum.

Alt, du skulle gøre for at deltage i denne noget alternative konkurrence, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål – og da det der for fans, er der ingen valgmuligheder! Og svaret er: Open Your Eyes.

De heldige vinder er som følger. Tillykke!
Jesper Krogshede Ruby
7500 Holstebro


Alter Bridges hjemmeside

ANNONCE