Nyhed

Hvem kan give flest interviews? Fall Out Boy!

Fall Out Boy giver ikke op - de vil pinedød i Guinness Rekordbog!

Pop-punk bandet fra Barack Obamas hjemstat bliver måske kaldt 'emo' af nogle, men disse drenge sætter sig ikke ned og tuder, når verden bogstaveligt talt falder sammen omkring dem.

Fall Out Boy besluttede sig for at afholde en koncert i marts på en chilensk vejrstation i Antarktis, for dermed at blive det første band i verden, der har spillet på alle syv kontinenter. Bandet befandt sig kun to timers flyvetur fra målet, da de ekstreme vejrforhold på verdens koldeste sted umuliggjorde adgang til King George Island og den kolde gymnastiksal, der ventede dem.

Men den initiativrige bassist og tekstforfatter, Pete Wentz, har allerede udstukket en ny kurs ind i Guinness Rekordbogs gyldne annaler. Denne gang er den geniale idé, at skaffe Fall Out Boy maksimal presseomtale - ved at maksimere deres tilstedeværelse i pressen. Forvirret? Det er skam simpelt nok:


På allehelgensaften den 31. oktober sætter Pete Wentz og forsanger Patrick Stump sig til rette i et studie i Los Angeles for at slå rekorden i flest radiointerviews på et døgn. Øvelsen går ud på, at drengene fra Fall Out Boy kobles til forskellige radiostationer på kryds og tværs af USA og besvarer lytternes spørgsmål om Fall Out Boy og deres nye plade "Folie à Deux".

I følge Guinness Rekordbog er den nuværende rekord på 57 interviews på 24 timer, så det bliver spændende at se, om diplomet kommer i hus denne gang. Ellers glæder vi os til at høre, hvad drengene finder på næste gang.

ANNONCE