Nyhed

Jackson Browne gæster Amager

Manden bag "Running On Empty" giver koncert i Amager Bio 5. maj 2009

Den amerikanske sangskriver Jackson Browne skrev sange for navne som The Byrds, Joan Baez og Nico inden han i 1972 debuterede med sit første soloalbum, hvor han fik hjælp til indspilningerne af både Albert Lee og David Crosby.

Browne fortsatte med at udsende plader op gennem 70'erne, hvor han både blev særdeles politisk aktiv samt påbegyndte et samarbejde med Warren Zevon, der blandt andet kan høres på pladen "Excitable Boy". Det var også i 70'erne Browne indspillede albummet "Running On Empty", der er hans hidtil mest succesfulde udgivelse.

Albummet består af en række sange indspillet live til koncerter eller på hotelværelser, og ret specielt for albummet var, at sangene ikke tidligere havde været udsendt i studie-udgaver. Alligevel blev albummet en stor succes, og titelnummeret er nu et af Brownes mest kendte sange.


Jackson Browne indspiller og udsender fortsat plader, og senest kom "Time The Conqueror", der retter en skarp kritik imod Bush-administrationen og deres håndtering af Katrina-katastrofen samt krigen i Irak.

Så den 60-årige sangskriver, der i 2004 kom med i The Rock And Roll Hall of Fame, har altså stadig en masse på hjerte, og det kan man opleve helt tæt på, når han gæster Amager Bio 5. maj 2009.

Billetsalget er netop blevet sat i gang via Billetnet.dk.


ANNONCE