Nyhed

Katy Perry til Danmark

Den pigekyssende popstjerne giver koncert i Vega 23. februar

Man skal virkelig have gjort sig umage, hvis det er lykkedes en at slippe uden om singlen "I Kissed A Girl", der har gjort amerikanske Katy Perry til en regulær popsensation denne sommer. Sangen er taget fra hendes debutalbum "One Of The Boys", der også indeholder singlen "Ur So Gay".

Katy Perry er dog ikke en helt almindelig overnight sensation. Hun debuterede faktisk i 2001 under navnet Katy Hudson med et album med kristne popsange, og påbegyndte arbejdet på sit første Katy Perry-album tilbage i 2004 sammen med navne som The Matrix (Avril Lavigne, Britney Spears) og senere Glen Ballard (Alanis Morissette). En af sangene fra det arbejdsforløb dukkede op på soundtracket til filmen "The Sisterhood Of The Traveling Pants", men resten røg ud, da hun fik en pladekontrakt og i stedet begyndte at arbejde sammen med Max Martin (Britney Spears, Backstreet Boys) og Dave Stewart fra Eurythmics.

Resultatet blev "One Of The Boys", der udkom i juni i USA, og siden da har Perry blandt andet gjort sig bemærket ved at blive valgt som vært for MTV EMA, der sendes 6. november. Der går desuden rygter om, at danske Alphabeat skal varme op til nogle af hendes koncerter i USA til januar.

Men til februar handler det for Katy Perry om en stribe europæiske koncerter, og det betyder, at hun kan opleves i Vega 23. februar 2009.

Billetsalget til koncerten begynder fredag 24. oktober klokken 10.00 via Billetnet.dk.

ANNONCE