Nyhed

Mani Spinx tager på efterårs-turné

Efter netop at have udsendt sit tredje udspil ”Black Mamba”, drager Mani Spinx nu på en turné, der bringer ham rundt i hele landet

Den alsidige kunstner Mads Brøbech Jørgensen, alias Mani Spinx, er ved at være klar til danmarks-turné her i efteråret. Det skal dog ikke forstås på den måde, at han har ligget på den lade side. Bortset fra en pause i sommer, da Mani Spinx satte sidste hånd på ”Black Mamba”, har sangskriveren stort set turneret konstant siden udgivelsen af debuten ”Post Modern Panic Attack” i 2006.
 
Her på GAFFA gav vi fem stjerner for ”Black Mamba”, der udkom i august måned. Vores anmelder kaldte albummet form en kraftpræstation, og han uddybede med følgende ord:

”'Black Mamba' viser Mani Spinx i et drabeligt livtag med urban-musikkens lokkende rytmer. Disco, reggaeton, electro, triphop, jazz, hiphop – you name it, han prøver kræfter med det. Tilsat en veldokumenteret svaghed for Bob Dylan- og The Band-inspireret folkrock og Beatles’k tresserpop burde resultatet være rodet og usammenhængende. Men selvfølgelig falder brikkerne på plads for Mani Spinx på Black Mamba, der er en sjældent organisk og sammenhængende oplevelse.”

Mani Spinx og hans backingband ”The Tokyo Motor Show” er også gode for en underholdende og varieret koncertoplevelse. Her på GAFFA har vi to gange givet Mani Spinx fem ud af seks stjerner for hans liveshows, hvilket tyder på, at vores udsendte har haft rigtig gode oplevelser med bandet.

Vanen tro medbringer Mani Spinx også et par support-navne. Denne gang er der tale om det norske trash-pop band Surferosa og det danske undergrunds-soloprojekt Telestjernen.

Her følger Mani Spinx turné-planer:

23. oktober - Portalen, Greve
24. oktober - Rust, København – Support: Surferisa (N)
25. oktober - Stars, Vordingborg
31. oktober - Godset, Kolding
01. november - Recession Festival - Pakhuset, Aarhus
06. november - Tobakken, Esbjerg – Support: Telestjernen
08. november - Tante Olga, Randers – Support: Telestjernen
21. november - Rampelys, Silkeborg – Support: Telestjernen
28. november - Badeanstalten, Slagelse
29. november - Musikhuset Walker, Middelfart
30. december - Posten, Odense

Mani Spinx på MySpace

ANNONCE