Nyhed

Mikkel Glasser spiller i Planetariet

Der er koncert under stjernehimlen, når Mikkel Glasser 1. november giver smagsprøver på sit kommende album i Tycho Brahe Planetariet

Den danske sangskriver Mikkel Glasser har brugt store dele af sommeren i selskab med The Strokes-produceren Gordon Raphael, der har produceret en række sange, der skal udgøre Glassers tredje album. Pladen vil blive udsendt i begyndelsen af 2009, men inden da er der mulighed for at få en smagsprøve til koncert i Tycho Brahe Planetariet i København.

Her vil Glasser 1. november give en gratis koncert i det store Rumteater, hvor musikken vil strømme ud af de mange højtalere rundt om i lokalet, mens musikken understøttes af billeder og stjernebaggrunde på teatrets store skærm.

Koncerten kommer til at falde ganske godt i tråd med titlen på det kommende album, der er "Look Up At The Paintings In The Sky", hvilket der formodentligt vil blive rig mulighed til koncerten igennem.

Der er som nævnt gratis adgang til koncerten, men man skal dog tilmelde sig via Planetariets webside, og billetterne fordeles efter det famøse først-til-mølle princip.

Mikkel Glasser kan opleves live i Planetariet lørdag 1. november klokken 22:00.

ANNONCE