Nyhed

Strokes-producer bag danske Me vs. I's debutalbum

Læs Me vs. I-indspilningsdagbøger om samarbejdet med Strokes-producer Gordon Raphael, der ligger bag den nye udgivelse "Life Is A Holiday From Not Existing"

I dag udsender Me vs. I det nye album "Life Is A Holiday From Not Existing", der er resultatet af flere års arbejde for den danske musiker Mikkel Glasser, der tidligere har udgivet to album i eget navn.

Det nye album "Life Is A Holiday From Not Existing" er produceret af den danske filmkomponist Jakob Groth og tidligere Strokes-producer Gordon Raphael, der har produceret The Strokes' to første plader.

Gordon Raphael så et potentiale i Mikkel og de startede derefter samarbejdet, som nu fire år efter er mundet ud i udgivelsen af "Life Is A Holiday From Not Existing".

Helt tilbage i 2008 skrev Mikkel Glasser dagbog fra studiet til GAFFA, der blandt andet omhandlede samarbejdet med Gordon Raphael. Det blev til i alt fem dele, som nu igen er aktuelle i forbindelse med udgivelsen af "Life Is A Holiday From Not Existing".

Læs dagbogen her.

GAFFAs anmelder Erik Barkman har givet "Life Is A Holiday From Not Existing" to stjerner. Læs hans anmeldelse og find den digitale udgave af albummet her.

Live består Me vs. I af Mikkel på sang og guitar og Kasper Nissen fra The Rumour Said Fire på bas, synth og sang. Me vs. I kan opleves live på Glyptoteket den 6. november kl. 15. 

 

 

ANNONCE