Nyhed

Randy Newman udskyder turné

Den 64-årige pianist og sangskriver har udskudt hele sin Europaturné inklusiv koncerten i Danmark på grund af rygproblemer

Der var ellers lagt op til en unik aften i Det Kongelige Teater, når de skrå brædder skulle indtages af Randy Newman 16. november. Men den oplevelse er nu sat på stand-by, da den 64-årige pianist er blevet tvunget til at udskyde hele sin Europaturné på grund af rygproblemer.

I en pressemeddelelse fremgår det, at Newman har så alvorlige smerter i ryggen og nakken, at hans læge har forbudt ham at tage på turné. Planen var ellers, at Newman skulle have sat gang i sin Europaturné 1. november i Berlin, men den og de efterfølgende sytten koncerter bliver altså ikke til noget i denne omgang.

Randy Newman undskylder for aflysningen og lover, at han vil komme herover, hvor han siger han altid er blevet behandlet godt, så hurtigt som muligt.

Sangskriveren havde planlagt sin turné for at promovere albummet "Harps And Angels", der er hans første samling af nyt materiale i næsten ti år. I følge pressemeddelelsen vil de hurtigst muligt vende tilbage med nye koncertdatoer og indtil da skal man kontakte billetbureauer eller spillesteder for en eventuel refundering af købte billetter.

ANNONCE