Nyhed

Sterling arbejder på dansksproget album

Det danske band får en engelsksproget plade udgivet i Tyskland d. 28. november, og et album med danske tekster kommer ud til foråret

Det danske band Sterling vil den 28. november udsende en engelsksproget plade i Tyskland. Eftersom der i forvejen findes et amerikansk band ved navn Sterling (men til gengæld ikke længere noget flyselskab af det navn), har danskerne valgt at kalde sig Sterling International, når de udgiver musik uden for landets grænser.

Deres engelsksprogede debutalbum hedder ”Celebrations”, og førstesinglen ”You Only Dance Lonely” er netop lækket til de tyske radiostationer.
Tracklisten på ”Celebration” består primært af sange fra ”Yndigt Land”, som er bandets dansksprogede album fra 2006, samt et par numre fra gruppens yngre år.

Førstesinglen ”You Only Dance Lonely” er en engelsk version af nummeret ”Kan Ikke, Må Danse” fra ”Yndigt Land”. Den kan aflyttes og købes på gruppens MySpace-side, som vi linker til nederst på siden. 

Sterling International varmer i øvrigt op for amerikanske Black Kids fra 4.-9. november, hvor turen går forbi Berlin, Hamburg, München og Köln.
Samtidig med udlandseventyret arbejder Sterling hårdt på at skabe opfølgeren til ”Yndigt Land” fra 2006. Dette album kommer sandsynligvis ud til foråret.

Sterling på MySpace

ANNONCE