Nyhed

T.I. slår nye rekorder

Sydstats-rapperen kravler ihærdigt op ad hitlisterne med både album og singler

Med det seneste album "Paper Trail" har sydstatsrapperen T.I. sat en række bemærkelsesværdige rekorder. Først og fremmest må vi lige nævne, at det pågældende album netop er sprunget op ad hitlisten "Billboard 200", hvor det nu er røget ind på førstepladsen. Dette er tredje gang for T.I., at hans album ryger ind på en førsteplads her.

Med et samlet salg på 568.000 solgte kopier har "Paper Trail" samtidig opnået førstepladser på listerne "Top R&B/Hiphop Albums", "Top Rap Albums" og "Top Digital Albums".

Den anden single "Live Your Life (Featuring Rihanna)" har desuden sat nye rekorder på listen "Hot 100", hvor den på blot en uge er sprunget fra plads nummer 80 til plads nummer et. Dette er det største hop nogensinde på en enkelt uge. Det næststørste spring skete for få uger siden, da førstesinglen "Whatever You Like" sprang fra nummer 71 til nummer et. Hermed er T.I. den første kunstner siden Usher til at erstatte sig selv på førstepladsen.

Som om det ikke var nok, har singlen "Live Your Life", med et digitalt salg på nu 335.000 downloads, sat rekord som den bedst sælgende digitale sang nogensinde på den første uge.

T.I.’s MySpace-side har også været godt besøgt på det seneste. Faktisk er "Whatever You Like" blevet streamet ikke mindre end 26 millioner gange i løbet af få uger. Samtidig er siden trådt ind på top fem over de mest besøgte MySpace-sider.  

Hvis du vi høre hvad al hypen drejer sig om, kan du klikke her.

ANNONCE