Nyhed

The Ting Tings i gang med nyt

Manchester-duoen regner med at kunne skrive deres næste album på fire måneder

Den engelske duo The Ting Tings udsendte deres succesfulde debutplade i maj måned i år, og allerede nu går de to medlemmer og tænker på at komme i gang med at lave det næste album.

Til NME siger trommeslageren Jules de Martino, at de kun brugte tre eller fire måneder på at skrive sangene til debutpladen, og at de forventer, at de kan lave den næste lige så hurtigt.

The Ting Tings har haft stor succes i år med singlerne "That's Not My Name" og "Great DJ", og det skal blive interessant at, om gruppen kan bibeholde deres evne til at skrive kantede popsange til den næste plade.


Duoen skal formodentlig dog nok lige færdiggøre deres engelske turné, der kører frem til 1. november. Men derefter ser det i følge deres MySpace-side ud til, at de har tænkt sig at holde fri indtil slutningen af februar, hvilket burde give dem rigeligt med tid til at skrive en håndfuld nye hits.

Sangerinden Katie White fortæller desuden NME, at hun har eksperimenteret lidt med at spille bas. Men da hun ikke rigtig føler, at bassen er hendes instrument, kommer det ikke til at få den store indflydelse på det nye materiale.

ANNONCE