Nyhed

Todd Rundgren til Amager Bio

Liv Tylers excentriske papfar rocker ud den 9. november

Guitarvirtuosoen Todd Rundgren brød igennem i 1972 med den meget roste "Something/Anything?", en komisk operette om et lille rockband, hvor han selv producerede og spillede alle instrumenter. Albummet lå på hitlisterne i næsten et år, men mainstream-succes skulle ikke være Rundgrens skæbne.

Over årene har Todd Rundgren fulgt sine egne musikalske veje på over 25 plader, med skiftende fokus på forskellige genrer og nye teknologiske muligheder. Hans eklektiske og kompromisløse karriere har skaffet ham en hard-core fanbase, der har affundet sig med aldrig at vide, hvad manden byder på næste gang.

Sideløbende med sine egne musikalske eksperimenter har Rundgren også produceret plader for blandt andre Janis Joplin, The New York Dolls, Meatloaf, Cheap Trick og Patti Smith.


Med "Arena", der udkom for en måned siden, er Todd Rundgren tilbage med den storladne og teatralske rock, som han bedst er kendt for. "Jeg har indset, at det er ikke musikken, der fanger folk. Det er holdningerne, der ligger bagved", udtaler han.

Der betyder bestemt ikke, at musikken ikke er i højsædet, når Todd Rundgren gæster Amager Bio søndag 9. november, tværtimod.

søndag 9/11
Show 20:00
Døre åbner 19:00
Forsalg: 275 kr. + gebyr
Dørsalg: 300 kr.


ANNONCE