Nyhed

Danskere promoveres i Holland

CS Nielsen, Tobias Stenkjær og Amalie Riis spiller på hollandske Roepaen Festival

Pladeselskabet Songcrafter Music laver nu et PR-fremstød i Holland, hvor kunstnerne CS Nielsen (billedet), Tobias Stenkjær og Amalie Riis sendes på en tredages promotion turné.

Her er et par facts om de tre kunstnere:

CS Nielsen spiller en blanding af folk, country, roots og blues, og debutalbummet "Against The Dying Of The Light" fik 4 stjerner af GAFFA, da det udkom i 2007.

Amelie Riis er en 22-årig singer/songwriter, som står bag en folk/amaricana-lyd. Hun har indtil videre udgivet pladerne ”Places Where We Go” fra 2005 og ”Safe and Sound" i april 2008.


Tobias Stenkjær har været i gamet i mange år, og gik tidligere under navnet Toby. På albummet ”Blissfully Unaware”, som udkom i april måned, står han bag en god blanding af country og pop.

Første stop for de tre kunstnere bliver tre showcase-koncerter d. 28. september på den hollandske Roepaen Festival, som er en ny festival for folk- og roots-orienteret musik med musikere fra Europa og USA.

Alle koncerter bliver transmitteret på landsdækkende hollandsk radio. De følgende dage byder på en række interviews og et tre timers live radioshow i Rotterdam, inden turen onsdag går tilbage til Danmark.

Roar Amundsen, som står bag fra Songcrafter Music, udtaler i en pressemeddelelse:


”Allerede sidste sommer fik CS Nielsen og Martin Høybye en række flotte anmeldelser i Holland og Belgien, og tendensen er fortsat med alle vore udgivelser, så vi glæder os meget til at kunne præsentere musikken live dernede. Holland er jo ikke meget længere væk end København, og når alle vore artister kan stille op akustisk, er det super nemt at pakke en bil med guitarer og køre sydpå. Vi satser på, at denne turné bliver starten på et større europæisk fremstød næste år”.

Du kan læse mere om de talentfulde kunstnere på deres myspace-sider, som er følgende:

CS Nielsen: http://www.myspace.com/csnielsen


Amalie Riis: http://www.myspace.com/amalieriis

Tobias Stenkjær: http://www.myspace.com/tobiasstenkjaer

ANNONCE