Nyhed

New Kids On The Block kommer til Europa

Joey McIntyre udtaler, at gruppen vil spille en månedlang europæisk turné til næste år

Den gendannede gruppe New Kids On The Block sætter 18. september gang i en turné, der starter i Canada, og derefter tager dem rundt i USA frem til slutningen af november.

Til Billboard udtaler gruppens yngste medlem, den 35-årige Joey McIntyre, at selvom de gerne vil levere et verdensklasse-show til koncerterne, så skal man ikke forvente trapezer og ballongynger.

"Der bliver ikke alt for mange tricks. Vi holder os til det basale. Vi arbejder med fantastisk lys og lyd og video, men scenen tror jeg, vi holder simpel. Det er os, og vi føler, det er os, der skal sørge for, at folk er underholdt".


De fem sangere vil blande materialet fra det kommende album "The Block" med de gamle hits, og selvom de tager fire dansere med, så har de ikke selv tænkt sig at sidde på barstole og synge, men i stedet forbereder de sig på at danse røven i laser.

McIntyre afslører desuden, at der lige nu arbejdes på at sætte en månedlang europæisk turné op i 2009, og at gruppen også forventer at tage turen til Asien, Australia og New Zealand, inden de vender tilbage for at give sommerkoncerter i USA.

"The Block" udkom 2. september i USA og rammer de danske pladebutikker 8. september.


ANNONCE