Nyhed

Choir Of Young Believers skriver kontrakt i USA

Det danske enmandsband udgiver sit debutalbum i det amerikanske på pladeselskabet Ghostly International

Sangeren og sangskriveren Jannis Noya Makrigiannis udgav sidste år sit debutalbum i Danmark under navnet Choir Of Young Believers og fik hurtig anerkendelse i landet medier. Efter at have spillet til den prestigefyldte amerikanske festival South by Southwest tidligere på året er enmandskoret nu kommet i stald hos Ghostly International.

Det amerikanske pladeselskab vil udgive det succesfulde debutalbum "This Is For The White In Your Eyes" i både USA og Canada til efteråret og udsender forinden også nummeret "Action/Reaction" som singleudspil.

Den melankolske sangskriver er ikke den eneste danske kunstner på Ghostly International, der tidligere på ugen også annoncerede den elektroniske artist Syntaks på pladeselskabet. Derudover har det ti år gamle pladeselskab også store navne som Dabrye, Matthew Dear og School Of Seven Bells under deres vinge.

Choir Of Young Believers spiller på diverse danske festivaler og gæster blandt andet dette års Spot Festival og Skanderborg Festival. Derudover vil det være muligt at opleve albummet "This Is For The White In Your Eyes" blive fremført i sin fulde længde, når Choir Of Young Believers og DR UnderholdningsOrkestret mødes til en koncert den 5. Juni i Koncerthusets Koncertsal. Så der er rig mulighed for at opleve enmandsbandet, før Jannis Noya Makrigiannis rejser over Atlanten og forsøger sig med det amerikanske publikum.

ANNONCE