Nyhed

Life Of Agony gæster Århus

Keith Caputo vender tilbage til Train med sit band til august

Da frontmanden Keith Caputo i 1997 forlod Life Of Agony for at fokusere på sin solokarriere, var der ikke meget der tydede på, at der var nogen fremtid for gruppen. Bandet allierede sig kortvarigt med Whitfield Crane fra Ugly Kid Joe, men det fungerede ikke, og de gik derfor i opløsning. Men i 2003 samlede de tropperne inklusive Caputo til koncerter i New York, hvilket førte til flere koncerter og endelig et nyt album i 2005.

Siden gendannelsen har Life Of Agony givet flere koncerter herhjemme, og til august vender de tilbage for give en koncert i Århus. Bandet skulle eftersigende ikke have planlagt en ny udgivelse, så det bliver nærmere et band, der vil dykke ned i bagkataloget, man kan opleve senere på året.

Det var også stilen sidste gang, og det passede dengang GAFFAs anmelder fint. Her fik bandet i hvert fald fem stjerner for en energisk koncert på Train, der fik følgende ord med på vejen:

"En hel koncert med så mange fuldtræffere og med en nostalgi så drivende og alligevel bekvemt subtil, at vi som publikum automatisk guides tilbage til dengang, man var en lille purk, og måske endnu mindre fattede den angst og usikkerhed, vores liv er spundet ind i. LOA har altid været leveringsdygtig i weltschmerz og livets rigtig tunge emner og med en vokalist som Caputo – der efter min mening er i klasse med om end mere overset end andre af helvfemsernes store rock-tenorer. Jeg nævner i flæng: Ed Vedder, Axl Rose, Mike Patton, Maynard James Keenan og Layne Staley".

Der er mulighed for at se eller gense Life Of Agony 11. august på Train i Århus, og billetsalget til koncerten begynder 8. april klokken 10:00 via Train.dk.

ANNONCE