Nyhed

Opstillingen til Danmarks Smukkeste Koncert er fundet

Danmarks Smukkeste Festival har blandt andre Nephew, Den Gale Pose og Rocazino klar til deres store jubilæumskoncert

Siden 1979 har bøgetræerne ved Skanderborg dannet rammerne om det, der nu er Danmarks næststørste festival. Det 30 års jubilæum bliver fejret med store internationale navne som Kylie Minogue, The Streets og Fatboy Slim, men den smukke festival byder også på endnu en omgang af Den Smukkeste Koncert, hvor navnene nu står klar.

Numre fra danske koryfæer som TV-2, Gnags og Sanne Salomonsen kan høres til koncerten, men også nyere slagere er på programmet. For eksempel kommer Sys Bjerre forbi med sin ørehænger "Malene" fra sidste år, og Nik & Jay spiller deres hit "Hot" for festivalfolket. Også firser-ikoner som Halberg/Larsen, Rocazino og Anne Linnet tropper op og spiller et nummer fra deres repertoire, mens halvfemserne repræsenteres af bands som Den Gale Pose, Aqua og Humleridderne.

For at komme i betragtning til hitkoncerten skal man have skrevet sange, der er evergreens eller har potentiale til at blive det. Derudover repræsenterer sangene et år af festivalens egen historie. Det vil sige, at de udvalgte sange og deres tilhørende kunstnere er en bred vifte af rock, pop og hiphop fra de sidste tre årtier, der kan ses Den Smukkeste Koncert Vol. 2.

Første gang Danmarks Smukkeste Festival afholdt deres store evergreen-koncert var i 2004 i forbindelse med 25-året, hvor Sanne Salomonsen og TV-2 også dengang optrådte. Der er nu igen gjort klar til et brag af en jubilæumskoncert, hvor en stor del af den danske musikhistorie igennem de sidste årtier kan opleves live på scenen til Danmarks Smukkeste Koncert Vol. 2.

Se hele programmet for Danmarks Smukkeste Koncert Vol. 2 her.

ANNONCE