Nyhed

Sune Wagner dropper solokarrieren

Der kommer ikke flere udgivelser på dansk, og de kommende koncerter er aflyst

I et indlæg på The Raveonettes' MySpace-side kan man i dag læse, at Sune Rose Wagner har lagt sin dansksprogede solokarriere på hylden. Det betyder, at koncerterne i København og Sønderborg 1. og 2. maj er aflyst.

Sangskriveren, der solodebuterede i december 2008 med sit første dansksprogede album, forklarer, at han er ekstremt ked af og pinlig berørt over, at han må droppe sin dansksprogede karriere. Men i et langt indlæg forklarer han, at han efter at have boet i København i en periode havde et stærkt behov for at udtrykke sig om de ting, han havde set og oplevet, hvilket resulterede i soloalbummet. Han fortæller, at han er glad for albummet, som han beskriver som en "vild dagbog" og "brutalt ærlig og ægte".

Wagner siger dog også, at han ikke rigtig føler sig værdig til at gå i fodsporene af folk som Kim Larsen og CV Jørgensen, og slutter af med at takke sine fans, og samtidig undskylde for koncertaflysningerne.

"Mit hjerte er ikke i det mere, og jeg ville hade at skulle give halvhjertede koncerter og føle, som om jeg snød folk. Jeg vil gerne takke alle, der købte albummet og kom til koncerterne, og alle, der skrev så smukke ting om det. Jeg vil også gerne undskylde over for Tivoli og specielt min hjemby Sønderborg. Jeg ved I kommer til at hade mig nu, men jeg følger mit hjerte, som jeg altid har gjort".

Sune Rose Wagner aflyser dermed koncerten i Tivoli i København 1. maj og i Sønderborghus i Sønderborg 2. maj.

ANNONCE