Nyhed

SuperCharger varmer op for Raunchy

Raunchy drager på turné med det nye rockband SuperCharger, der snart har et debutalbum på vej

De københavnske fyre fra SuperCharger leverer vaskeægte rock 'n' roll og har før imponeret ved at være blevet udråbt til Månedens Demo i GAFFA. Nu er det danske rockband på vej på turné, hvor de skal varme op for det danske metalband Raunchy rundt om i landet. Herudover er SuperCharger også at finde på årets Spot Festival til maj.

SuperCharger varsler snart med deres debutalbum, som fortsætter med deres egen blanding af lyden fra legendariske rockbands som Alice Cooper, Guns N' Roses og AC/DC. En energisk blanding som også live virker effektfuldt, og som GAFFAs anmelder sidste år roste med fem stjerner og følgende ord:

"Med en medrivende energi og enormt overskud fylder de hele scenen, og ikke mindst sangeren gør sit for at involvere alle i festen. Hvad bandet måtte mangle i originalitet, vejer de mere end rigeligt op for i ægthed. Der er ikke en finger at sætte på nogen af musikerne, og som band virker de top-overbevisende".

Sidste år var SuperCharger på en omfattende turné i Tyskland med svenske Mustasch, og nu skal den københavnske rock-gruppe også på turné rundt i Danmark med de velkendte metalrockere fra Raunchy, der sidste år udgav deres fjerde album. Der er således høje forventninger til SuperChargers kommende danske koncerter og til det kommende debutalbum fra rock 'n' roll-bandet.

Se hele turnéplanen på SuperChargers Myspace-side.


ANNONCE