Nyhed

Brian Molko kollapsede på scenen

Placebo-forsangeren, som kommer til København til november, er i bedring

Placebos forsanger Brian Molko kollapsede i mandags på scenen, da bandet spillede en koncert i Osaka i Japan. Årsagen til hans kollaps kendes ikke, men bandet skriver i meddelelse på deres website, at Brian Molko er i bedring efter uheldet, og mener, det skyldtes udmattelse:

"For det første vil vi gerne takke for alle jeres venlige ord og beskeder angående Brians helbred, efter at han besvimede under showet i Osaka. Det er altid skuffende, når et show af enhver årsag bliver aflyst, specielt når det skyldes et uheld som dette, og vi har set frem til vores koncerter i Japan.

Vi var været igennem et intensivt program med Placebo gennem de sidste måneder, og i løbet af de sidste par uger har vi spillet shows i fem forskellige lande på ni dage. Brian havde fået en virus, som sammen med jetlag og udmattelse medførte hans kollaps."

Den belgiskfødte forsanger har tidligere åbent fortalt om sit stofmisbrug, men han skulle have lagt diverse stoffer på hylden, siden han med Placebos svenske bassist Stefan Olsdal skrev det rekreationelle seneste album, "Battle For The Sun", og i 2005 blev far til sønnen, Cody.

Placebo har netop skiftet sin langvarige trommeslager Steve Hewitt ud med den blot 23-årige amerikaner Steve Forrest. Bandets seneste album "Battle For The Sun", som udkom i juni i år, fik fem stjerner her i GAFFA, da Finn P. Madsen skrev:

"Den britiske trio Placebo lyder stadig som et godt bud på rockens bedste peepshow. Seksuelle afvigelser, ekstremer og dekadent livsførelse i fuldt flor har altid været en naturlig del af bandets tekstunivers. Sådan er det også på Battle For The Sun, hvor Placebo atter tager kurs mod det endelige forfald."

Placebo spiller i KB-Hallen den 12. november.

ANNONCE