Nyhed

Elbow har nyt i ærmet

Gruppen planlægger at påbegynde arbejdet på det næste album til september

Det anmelderroste band Elbow fik en ekstra fjer i hatten og efterfølgende kommerciel succes, da de i 2008 vandt en Mercury Prize i hjemlandet England for deres album "The Seldom Seen Kid". Nu fortæller frontmanden Guy Garvey, at han allerede har masser af idéer på tegnebrættet til en opfølger, og at gruppen skal en tur i studiet, når de har afsluttet deres turné til september.

Til BBC 6 Music fortæller Garvey, at han har mellem 30 og 40 idéer til nye sange og et par notesbøger fyldt med skriblerier, der de næste seks måneder skal konverteres til sange, hvorfra bandet så kan vælge de stærkeste til deres femte album.

Materialet er skrevet, mens gruppen har været på en turné, der blandt andet bragte dem forbi dette års Roskilde Festival samt set dem være opvarmning for navne som U2 og Coldplay. Turnéen afsluttes i hjembyen Manchester 18. september, og derefter er planen, at bandet skal belejre studiet Blueprint for at indspille de nye idéer.

Guy Garvey fortæller dog, at det er alt for tidligt at sige noget om, hvornår man kan forvente sig et nyt album fra gruppen.

ANNONCE