Nyhed

Flere navne til RECession

Front 242, Leæther Strip, Mikkel Metal og Pilgrimz gæster også Århus-festivalen

Den århusianske festival RECession har netop offentliggjort endnu fire navne til festivalen, der finder sted på VoxHall, Vestergade 58, Galleri V58 og Sankt Pauls Kirke i Århus i dagene 30. og 31. oktober. Nemlig tre elektronavne: Front 242, Læether Strip og Mikkel Metal og et metalnavn, Pilgrimz.

Belgiske Front 242 er veritable legender inden for industrial og ebm-scenen (ebm står for “electronic body music”) og har over 20 års karriere bag sig med en blanding af elektronik musik og punket aggressivitet. Det samme kan man sige om danske Leæther Strip (billedet), der i foråret gav udsolgte koncerter på Katapult i Århus efter ikke at have optrådt live i 17 år

Mikkel Metal alias Mikkel Meldgaard har fået sit gennembrud i dette årtusinde med sin blanding af dub, electronica og minimalistisk techno. Han debuterede i 2005 med albummet “Close Selections”, der i 2007 blev fulgt op af “Brone And Wait”, og senest, i september 2008, udgav han albummet "Peaks and Troughs" featuring sangeren Paul St. Hilaire. Et album, som GAFFA roste højt og tildelte fem stjerner.

Pilgrimz er det første metalnavn, som RECession har offentliggjort til årets festival. Gruppen debuterede sidste år med det roste album “Boar Riders” og har det seneste år givet en lang række koncerter, herunder en Europa-tour med franske Gojira. RECession lover, at flere metal-bands kommer på programmet.
i år.

RECession har tidligere offentliggjort følgende kunstnere til årets festival:
Martin Hall
Paral-Lel (F)
Risque (F)
Bo Marley
Koonda Holaa (CZ)
Roxy Jules
Mislyd

Køb billetter til festivalen på GAFFA Billet

ANNONCE