Nyhed

Medina klar med opfølger

"Velkommen Til Medina" udkommer 31. august

(Foto: Kaspar Astrup Schröder)

Den dansk-chilenske r&b- og popsangerinde Medina har efterhånden rykket de danske radioer godt og grundigt rundt med sin førstesingle "Kun For Mig", som har solgt dobbeltplatin med 68.000 digitale downloads og ligget på Tjeklisten i 25 uger. Videoen har samtidig knapt 2,4 millioner hits på YouTube.

Kort før udgivelsen af hendes andet album falder hendes anden single, "Velkommen Til Medina", som strøg direkte ind på førstepladsen på IFPI's singlehitliste i fredags. Hendes album udkommer den 31. august.

Den århusianskfødte sangerinde startede sin karriere med de to numre til soundtracket til Hella Joof-filmen "Fidibus", inden hun i 2007 debuterede med albummet "Tæt På". Den nye plade er produceret af Providers (Rasmus Stabell og Jeppe Federspiel), som også lavede debutalbummet. Desuden har Motrack (Christian von Staffeldt) produceret tre af pladens numre. Medina Valbak skriver fortsat sine egne numre, som er inspireret af hendes følelsesmæssige op- og nedture. Det uddyber hendes pladeselskab i en pressemeddelelse:

- På tekstsiden arbejder Medina med metaforer og flertydighed inspireret af klublivets ekstase og folk, der gang på gang flygter ud i natten og danser på livets sørgelige og skræmmende skyggeside for at glemme ulykkelige kærlighed og hverdagens elendighed. Det er i dette krydsfelt mellem opturen og nedturen, at Medina har skrevet sangene til den nye plade. Lyt bare til sange såsom ”Kun for mig”, ”Stikker du af” og ”Ensom”.

Du kan høre "Velkommen Til Medina"-singlen på Medinas MySpace allerede nu. Pladen udkommer den 31. august på At:tack Music og Labelmade.

ANNONCE