Nyhed

Nye Kings Of Leon-sange lyder som Radiohead og Thin Lizzy

Sydstatsrockerne går i nye retninger på kommende album, fortæller trommeslager Nathan Followill

Kings Of Leon er gået i gang med at arbejde på opfølgeren til deres massivt succesfulde 2008-album "Only By The Night", der blandt andet blev kåret til årets internationale album af såvel GAFFAs læsere som redaktion. Albummet var en smule mere strømlinet end gruppens tidligere, mere rockede albums, hvilket i den grad gav bonus på hitlisterne. Imidlertid er gruppen ikke færdige med at eksperimentere, tværtimod, fortæller trommeslager Nathan Followill til Billboard.

Nathan Followill siger: "Vi har otte-ti idéer, der flyver rundt og er over det hele. Jeg kalder det "Aha Shake Heartbreak" (gruppens andet album fra 2004, red.), bare lavet af nogle fyre, som er blevet lidt ældre og lidt bedre på deres instrumenter. Der er noget, der lyder som Radiohead, noget, der lyder som Thin Lizzy og noget, der lyder som The Band."

Nathan Followill fortsætter: "Vi har efterhånden nået til et punkt, hvor vi kan eksperimentere og prøve ting, vil ville være rædselsslagne for at prøve på vores første album. Men nu er vi blevet mere eventyrlystne."

Kings Of Leon har ifølge Billboard også planer om at udgive et remixalbum med remixes foretaget af så prominente og forskellige folk som Justin Timberlake, Mark Ronson, Pharrell Wiliams, Linkin Park og Lykke Li. Også en live-dvd, optaget i O2 Arena i London i juli, skulle være på vej.

Det nye studiealbum, som bliver gruppens femte, ventes på gaden engang til næste år.

ANNONCE