Nyhed

The Voice holder hitfest i Tivoli

David Guetta feat. Kelly Rowland, Milow, Aqua og mange flere giver koncert i slutningen af september

Mandag den 21. september præsenterer The Voice 15 af tidens største internationale og danske navne inden for pop, r&b, hiphop og det, der ligner, til "The Voice 09" i Tivoli. Koncerten foregår for sjette år i træk og er i år med til at fejre, at The Voice i år fylder 25 år som radiokanal og 5 år som musik tv-station.
 
De optrædende er en sand hitparade, nærmere betegnet franske David Guetta featuring amerikanske Kelly Rowland (billedet) - aktulle med kæmpehittet "When Love Takes Over", Milow (kendt for det ligeledes store sommerhit "Ayo Technology"), Pixie Lott, Outlandish, Jokeren, Jooks, Medina, Joey Moe, Celina Ree, Burhan G, Sukkerchok, Alien Beat Club, Rune RK samt Agnes og Promoe (ham med "Svennebanan") fra Sverige.
 
Lars Sandstrøm er vært ved showet, der foruden en live-koncert også er et tv-program, som vises første gang fredag den 25. september på The Voice TV.
 
Som i de to foregående år foregår koncerten dagen efter, at Tivoli har lukket for sommersæsonen. Dørene åbner klokken 14, og selve koncerten løber af stablen fra klokken 19.00-23.00. Med en billet til The Voice 09 er alle forlystelser gratis hele dagen.
 
Billetter kan købes via www.thevoice.dk samt www.tivoli.dk.
 
Ved koncerten bliver den såkaldte "The Voice Prisen" i øvrigt overrakt til en dansk artist, som publikum har stemt om på www.thevoice.dk. I 2006 var vinderne af "The Voice Prisen" Outlandish, i 2007 var det Nik & Jay, og sidste år var vinderen L.O.C.

ANNONCE