Nyhed

Fear Factory til Danmark

Amerikanerne kommer til både København og Århus i forbindelse med udgivelsen af deres næste album

Som vi tidligere har nævnt her på GAFFA.dk er Fear Factory til februar klar til at afbryde fem års udgivelsespause med albummet "Mechanize", hvor guitaristen Dino Cazares igen medvirker. Det forventes derfor at bandet vil vende tilbage til deres industrielle rødder, der gav dem deres gennembrud i 1995 med albummet "Demanufacture". Det vil man også kunne høre, når bandet til marts vender tilbage til Danmark for at give to koncerter.

Cazares returnerede tidligere i år til gruppen, og i en pressemeddelelse tidligere i år udtalte den returnerende guitarist, at albummet kommer ud af en særdeles aktiv kreativ proces. Ved samme lejlighed udtalte bandets frontmand Burton C. Bell, at albummet er en tilbagevenden til gruppens industrielle rødder:

"Jeg ønskede ikke, at lyden skulle være naturlig. Den skulle være hyper-mekanisk, fordi jeg savnede det aspekt af Fear Factory. Jeg var, og er stadig, en stor fan af industrial musik, og jeg synes ikke, jeg hører meget af det længere".


Skal man tro anmeldere og salgstal, så har det aspekt af Fear Factorys musik være savnet, og derfor er der sikkert mange, der vil sætte pris på at det nu ændrer sig.

Præcis hvordan det lyder kan høres, når gruppen 8. februar udsender "Mechanize" og efterfølgende, når de giver koncert 5. marts i Pumpehuset i København og 6. marts i Voxhall i Århus.

Billetter til koncerten i Pumpehuset kan købes via GAFFA Live, og til koncerten i Århus via ebillet.dk.


ANNONCE