Nyhed

Metalguitaristens bil beskudt: "Jeg har tre fjender"

GAFFA.dk – alt om musik

Fear Factory-guitaristen Dino Cazeres bil er blevet beskudt i Los Angeles, skriver flere amerikanske medier.

Torsdag aften opdagede Dino Cazeres, det eneste tilbageværende oprindelige medlem af det californiske industrial-rockband Fear Factory, at han havde et skudhul i bilen. En kugle sad fast i forruden. ”Skudhul i min forrude i dag,” skrev han på Twitter. "Los Angeles-politiet spurgte mig, om jeg havde nogen fjender, jeg svarede 'ja' og angav tre personer. Lad os se, hvor denne efterforskning fører hen. Ifølge politiet ser det ud som en kaliber 45, det er en stor kugle."

Sidste år forlod sanger Burton C. Bell bandet. Årsagen skal have været, at Cazeres valgte at crowdfunde det næste Fear Factory-album. Et initiativ, som sangeren overhovedet ikke kunne godkende. Bell har også været i en juridisk tvist med de to tidligere medlemmer Christian Olde Wolbers og Raymond Herrer om rettighederne til navnet Fear Factory.

Industrial-metalbandet Fear Factory blev dannet i 1989 under navnet Ulceration, og året efter fandt de på deres nuværende navn. Gruppen var meget indflydelsesrig i 90'erne, men deres karriere er også blevet skæmmet af interne stridigheder.


Gruppen albumdebuterede i 1992 og har til dato udgivet ni studiealbum, senest Genexus fra 2015.

Se musikvideoen til "Replica" fra 1995:


ANNONCE