Nyhed

Fear Factory udsender nyt album

Efter fem års udgivelsespause vender Fear Factory til næste år tilbage med albummet "Mechanize"

Efter udgivelsen af albummet "Concrete" i 2002 kom der grus i maskineriet hos Fear Factory, hvilket resulterede i at guitaristen Dino Cazares forlod bandet og derfor ikke var med på gruppens seneste to album "Archtype" og "Transgression". Men tidligere i år returnerede han til gruppen, og nu kan Fear Factory annoncere, at de udsender albummet "Mechanize" til februar.

Fear Factory blev dannet i 1989 af frontmand Burton C. Bell, Dino Cazares og trommeslageren Raymond Herrera, og bandet har udsendt seks album i alt siden debutpladen "Soul Of A New Machine" fra 1992. Det seneste blev dog ikke specielt vel modtaget af hverken fans eller presse og med Cazares' tilbagevenden til bandet forventes det, at bandet kan igangsætte lidt af et comeback.

I en pressemeddelelse udtaler det returnerende guitarist, at albummet kommer ud af en særdeles aktiv kreativ proces, og ifølge frontmanden Burton C. Bell er albummet en tilbagevenden til gruppens industrielle rødder:


"Jeg ønskede ikke, at lyden skulle være naturlig. Den skulle være hyper-mekanisk, fordi jeg savnede det aspekt af Fear Factory. Jeg var, og er stadig, en stor fan af industrial musik, og jeg synes ikke, jeg hører meget af det længere".

Fear Factory udsender "Mechanize" mandag 8. februar 2010.

ANNONCE