Nyhed

Frank Ziyanak i ny forklædning

En navneforandring af pladeselskabet Hi Strung Rec, og et nyligt sammensat band giver Ziyanak anledning til at indspille en ny plade

Efter to særdeles produktive år på den danske musikscene markerer Frank Ziyanak sig endnu en gang, med et nyt band i eget navn, og ændrer i den forbindelse også navnet på sit pladeselskab fra Hi Strung Rec til Frank Ziyanak Records. Hi Strung Rec har tidligere stået for udgivelserne af hans musikalske projekter, The Wong Boys, Gezus Crystler, og det nu optrævlede band Death To Frank Ziyanak. I en pressemeddelelse skriver Ziyanak om skiftet:

"Blod, tårer og nosser - må være mantraet når Frank Ziyanak Records byder op til dans og tager føringen. Der vil både være udgivelser gennem officielle kanaler - og lige så spændende vil der også være gratis udgivelser til jer, der også vil have råd til lidt god musik."

Det nyopstartede band Frank Ziyanak består af Christian Ibber på trommer, Peter Nygaard på synth og naturligvis Ziyanak selv, der står for vokal og guitar. De er allerede nu begyndt at indspille, og det gør de i selskab med produceren Morten Bue, der tidligere har siddet bag knapperne for blandt andre Mew, Figurines og The Rumour Said Fire. Bandet skulle ifølge pressemeddelelsen være klar med en debutplade i sensommeren, og den første single herfra bliver sendt ud i starten af det nye år. Ziyanak beskriver musikken, vi har i vente:

"Frank Ziyanak tager i Sauna Studie med Morten Bue, med henblik på at starte det sidste ban,d Frank Ziyanak nogensinde er med i. [...] Om stilen kan man kun sige - vent og hør. Det er den slags sange, jeg også vil fremføre i mine sene tressere på en café med en akustisk guitar, grædende ned i en øl over, at alt alligevel gik op i lort."

Der er ikke sat nogen nærmere datoer på, hvornår musikken sendes på gaden, så her må man væbne sig med tålmodighed indtil videre.

ANNONCE